Wij hebben veel kennis van het arbeidsrecht en doen onze uiterste best voor u.

Over ons.

We zijn gevestigd aan de Galvanistraat 1 te Ede. De arbeidsrechtadvocaat, de heer mr. R.P.M. Ngasirin heeft sinds 1996 ervaring in de advocatuur en werd op 24 april 1996 door de rechtbank als advocaat beëdigd. Hij en de andere medewerkers van ons kantoor staan voor u klaar.

Mr. R.P.M. Ngasirin heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en heeft zijn studie in 1992 afgerond (bedrijfsjuridische afstudeervariant). Aan de Academie voor de Rechtspraktijk heeft hij de specialisatieopleiding leergang Arbeidsrecht met goed gevolg doorlopen.

Zoë Emmanouil is bij ons werkzaam als juridisch en secretarieel medewerker. Zij heeft haar opleiding HBO-Rechten in juli 2018 afgerond. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van het arbeidsrecht. Mr. R.P.M. Ngasirin (Robert) is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). De eerste 30 minuten van het gesprek met de advocaat zijn gratis. Er is zoveel mogelijk informatie op onze website geplaatst. Kunt u desondanks niet de informatie vinden die u zoekt? Neem dan contact met ons op!

Meer weten? Neem contact op!
circle

De eerste 30 minuten gratis en iedere vrijdag vrijspreekuur.

Bel of mail ons!

0318 - 64 24 61 secretariaat@advocatenkantoorngasirin.nl
circle

De eerste 30 minuten gratis en iedere vrijdag vrij spreekuur.

Bel of mail voor een afspraak!

0318 - 64 24 61 secretariaat@advocatenkantoorngasirin.nl